Ben iAtoks s3 v2 yi kurdum pcye herşey güzel sadece ekran kartıyla etherneti tanımıyordu, ben nette biraz araştırdım ekran kartı için şunu buldum "GMAX4500.pkg" bende indirdim kurdum mac'a daha sonra yeniden başlattım ve pc açılırken hata verdi hata şu;

sistemi -x ile açtım KextUtility programını çalıştırdım daha sonra yeniden balattım aynı sorunu verdi daha sonra -x ile tekrar açtım ve yüklediğim driverı System/library/Extensions klasöründenaramaya başladım ama bulamadım bende ona benzeyen bir driver buldum sildim tekrar KextUtility programını çalıştırdım sistemi yeniden başlattım ama yine olmadı aynı hatayı vermeye devam etti.
Şimdi sorum şu ben bu yüklediğim "GMAX4500.pkg" driverini nerede bulabilirim ve silebilirim diyelim ki System/library/Extensions klasöründe buldum ve buradan direk çöp kutusuna gönderdiğimde sistemden tamamıyla silinmiş olacakmı yada silmek için terminelden silmem mi gerekiyor
Bir istek Formda ayrı bir bölüm oluştursanız o bölüme sıkça sorulan sorular kısmı gibi bişey yapsanız aslında güzel olur.
Şimdiden teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.